top of page
Souvenirs

Investeren in kwalitatieve fotoproducten is het waardevolste geschenk dat je jezelf of je geliefden kan schenken.  Hoe ouder je wordt, hoe waardevoller deze producten gaan worden.  We leven in een vluchtig tijdperk met massa's digitale foto's, maar hoeveel van jouw waardevolle beelden zijn echt tastbaar? 

 

Foto's op een USB-stick of harde schijf gaan vaak verloren.  Na tientallen jaren werkt de USB-stick of schijf niet meer optimaal of is hij niet meer compatibel met de huidige systemen.  Foto's in de cloud bewaren, is een optie, maar hoe zit dat na zoveel jaren?  Hoeveel foto's heb je in al die jaren niet getrokken en meer nog, kan je ze überhaupt nog terugvinden?  

Je kan je foto's ook laten printen via een online site, snel en budgetvriendelijk, maar geloof me, na 20 jaar hebben je foto's alle kleuren van de regenboog...  Deze goedkope labo's drukken jouw foto's niet op kwalitatief fotopapier, maar gaan voor een goedkoop alternatief.

Of je laat een professioneel fotoproduct maken dat tientallen jaren meegaat.  Alle producten die je hieronder vindt, zijn handgemaakt bij nauwkeurig geselecteerde, professionele labo's.   Je kan het product helemaal laten samenstellen volgens jouw wensen.  Hou je herinneringen tastbaar voor altijd...

Wanddecoratie

Losse Fine Art prints op kwalitatief Fine Art Fotopapier, beschikbaar in verschillende formaten. 

Ingelijste prints in een zwarte, witte of houten lijst. Deze ingelijste prints zijn beschikbaar in volgende formaten: 20x20 cm, 30x30 cm, 20x30 cm, 30x40 cm en 50x70 cm. Prijzen vanaf € 105 voor een ingelijste print van 20x20 cm.

Professionele Fine Art Canvas: frame 2 cm dikte, schildersdoek materiaal van dik geweven katoenvezel, zijdeglans of mat. Tientallen formaten beschikbaar. Richtprijs voor een canvas van 60x40 cm is € 135.

Optioneel kan een onzichtbare beschermlaag aangebracht worden. Een echt topproduct! 

Fotoboek

Handgemaakte HD luxe albums met vlakliggende pagina's, verkrijgbaar in meer dan 80 verschillende kleuren en 3 verschillende materialen (fluweel, suède of eco-leer). Keuze uit 11 verschillende formaten (van 15x15 cm tot 45x30 cm). Prijzen vanaf € 135 voor een boek van 15x15 cm en 10 spreads.

Optioneel kan je kiezen voor een bewaarbox, een acrylprint op de voorkant van het boek (en /of de box) en een USB-stick 3.0 die in de box verwerkt wordt.  

Harmonicaboekje

Een handig, prachtig boekje met magnetische sluiting, verkrijgbaar in 10 verschillende kleuren in fluweel of suède en in 3 verschillende formaten:

8x8 cm (maximaal 18 foto's, € 30)

12x12 cm (maximaal 10 foto's, € 35)

10x14 cm (maximaal 14 foto's, € 35)

Optioneel kan je kiezen voor een eco-geschenkdoosje (€ 3). 

Een hebbedingetje voor ouders, grootouders en fiere meters en peters.

Triplex

Een stijlvol drieluik om te laten schitteren op je kast, verkrijgbaar in meer dan 80 verschillende kleuren en in verschillende materialen: fluweel, suède, linnen en eco-leer. Keuze uit 6 verschillende formaten:

15x15 cm (€ 60)

18x18 cm (€ 70)

20x20 cm (€ 80)

15x23 cm (€ 65)

18x26 cm (€ 75)

20x30 cm (€ 85)

Optioneel kan je kiezen voor een Passe Partout rand (€ 10 extra) of voor een luxe afwerking in acrylglas (€ 30 extra) .

Foliobox

Een Foliobox is zovéél meer dan een bewaarbox. 

Het is een prachtige, handgemaakte box met fotokaarten van ca. 5 mm dik karton of in een mooie Passe Partout, beschikbaar in vierkante en rechthoekige formaten. Prijzen vanaf € 100 voor een gepersonaliseerde box met 10 prachtige fotokaarten.

 

Optioneel kan de cover van de box afgewerkt worden in luxueus acrylglas en kan de box worden uitgerust met een USB 3.0.

USB doosje

Bewaar je digitale foto's op een USB stick 3.0 of een mini Scandisk in een mooi, gepersonaliseerd doosje. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen. Prijzen vanaf € 100. 

Optioneel kan de box worden afgewerkt met een foto op de voorkant en in stijlvol acrylglas.

Vraag vrijblijvend een gedetailleerde prijs aan van uw favoriete product.
bottom of page