top of page
opname zonder titel-9194.jpg
Maternity

Zwanger zijn; een uniek moment in je leven.  Nieuw, pril leven dat in jouw buik groeit.  Als mama-to-be nog even helemaal centraal staan in al je vrouwelijkheid totdat de baby arriveert en alle aandacht naar hem gaat.  Een zwangerschapsshoot is dan ook een unieke belevenis waar je later mooie herinneringen aan zal koesteren.  

Ik heb zelf het geluk gehad om het twee keer te mogen meemaken, dus ik weet als geen ander dat een zwangerschap naast vele vreugdevolle momenten ook gepaard gaat met kwaaltjes en ongemakken en dat het vaak een emotionele rollercoaster is.  Veel toekomstige mama's voelen zich vaak onzeker voor een fotoshoot en lieve mama's, dat is helemaal normaal.  I feel you!  Maar geen nood, ik help jullie waar ik kan en zoals bij al mijn shoots, neem ik de tijd om jullie helemaal op jullie gemak te stellen.  

 

Mijn stijl van zwangerschapsfotografie kan je omschrijven als sober, stijlvol en tijdloos.  Ik heb een aantal zwangerschapsbody's en -jurken beschikbaar in de studio die tijdens de shoot gebruikt kunnen worden.  Uiteraard kunnen er ook foto's gemaakt worden met de partner en eventuele broers / zusjes. 

Wanneer?

Een zwangerschapsshoot gaat idealiter door tussen de 28 en 32 weken.  Jouw buik is dan op zijn mooist en je kan zelf nog redelijk comfortabel bewegen.  Bij een eerste zwangerschap kan de shoot vaak tot 35 weken worden ingepland, afhankelijk van de omvang van de buik. 

Kies ik best voor een shoot in de studio of op locatie?

Dit is afhankelijk van wat je graag ziet.  Voordelen van een studioshoot zijn dat je niet afhankelijk bent van het weer en dat je sowieso meer  gevarieerde foto's zal hebben aangezien we kunnen spelen met belichting en verschillende types kledij.  Als het weer wat beter wordt, kan je ook kiezen voor een shoot op locatie.  We fotograferen dan bij voorkeur 's morgens vroeg of 's avonds net voor zonsondergang.  Een voordeel van een shoot op locatie is dat de foto's vaak wat spontaner zijn aangezien je minder rekening moet houden met belichting.  

Ga je voor een studioshoot, dan gaat deze door in de fotostudio te Sint-Pauwels.  Hier heb ik al mijn materiaal voorhanden om de fotoshoot zo vlot mogelijk te laten verlopen.  Wil je liever een shoot op locatie?  Dan zoeken we samen naar een mooi plekje in de natuur.   

Hoeveel tijd wordt er voorzien?

Reken voor een studioshoot op een gemiddelde tijdsduur van 2 uur.  Als er ook broertjes en zusjes mee op de foto moeten, kan dit iets langer duren.  Een shoot op locatie zal gemiddeld anderhalf uur duren. Dit zijn richttijden dus het kan ook iets langer duren. 

Welke kledij moeten wij voorzien?

Als je zelf mooie zwangerschapsjurken hebt, mag je die zeker meebrengen.  Er zijn ook sjaals, body's en jurken beschikbaar in de studio.  Qua lingerie is een donkere (zwart) en lichte (huidskleur) set aangewezen aangezien een aantal jurken licht doorschijnend is.  Natuurlijk gaan we altijd op zoek naar poses en kledij waar jij je comfortabel in voelt.  

Investering & prijzen
€ 395

Inbegrepen 

* Session fee.  Dit is de tijd die de fotograaf spendeert aan het voorbereiden van de shoot (gemiddeld 2 uur) en de tijd van de                                eigenlijke fotoshoot (gemiddeld 2 uur)

* Gebruik van exclusieve body's en jurken van het merk Mii-Estilo

* Nauwkeurige selectie van de beelden en online galerij met beelden om uit te kiezen

* Zowel individuele foto's als koppelfoto's en foto's met broertjes en/of zusjes

* Foto's met verschillende types belichting (studio)

* 10 digitale foto's in hoge resolutie, nauwkeurig bewerkt (duurtijd bewerking is 3 uur)

* Extra foto in hoge resolutie: € 20

* Zwart-wit omzetting van alle foto's: € 30

* Prachtig harmonicaboekje 10x14 cm

* Verplaatsingskosten binnen een straal van 10 km rond Sint-Pauwels (€ 0,50 per extra km)

Studio
Locatie
bottom of page