top of page
Newborn

Newborn: prijzen

Een korte toelichting over het tot stand komen van de prijzen

De prijs van een fotoshoot wordt mede bepaald door het totaal aantal werkuren per sessie.  De voorbereiding, de reportage zelf, gedetailleerde retouchering van alle foto’s, etc.
Een newbornsessie duurt gemiddeld 3 tot 4 uur.  Na de fotosessie begint het werk achter de schermen; het selecteren en gedetailleerd retoucheren van de foto’s.  Dit nabewerken vraagt enorm veel tijd en geduld.  Tijdens het retoucheren ben ik zeer perfectionistisch en let ik op elk detail.

Buiten deze werkuren is er ook nog de grote investering voor het fotoapparatuur (professionele fotocamera, professionele lenzen, belichtingsapparatuur), achtergronden, accessoires, specifieke kledij, props, licentie voor fotobewerkingsprogramma's, de website, de online galerij, bijscholing / workshops van andere professionals, onkosten zoals gas en elektriciteit, enz.  Ook niet te vergeten zijn er de wettelijke verplichtingen zoals verzekeringen en belastingen.  Kortom, er komt veel meer bij kijken dan enkel een paar foto’s schieten...

Hieronder vindt u drie zorgvuldig samengestelde pakketten.  Bij reservatie kiest u voor het basispakket enerzijds of het pluspakket / luxepakket anderzijds.  In elk pakket zit het gebruik van exclusieve materialen en props inbegrepen.  Na de shoot maak ik een zorgvuldige selectie van de beelden en worden de foto's in een online galerij geplaatst.  Vervolgens kan u uit een uitgebreide selectie een keuze maken.  De foto's die u kiest, worden door mij bewerkt tot in het kleinste detail.

opname zonder titel-6327 copy.jpg
opname zonder titel-1325 copy.jpg
opname zonder titel-6978BW copy.jpg

Alle producten zijn eveneens apart te bestellen. Voor meer info, neem een kijkje bij producten.  

Foto's kunnen uiteraard ook bijbesteld worden. Hiervoor heb ik digitale pakketten samengesteld. Vraag gerust meer info.

bottom of page